Elty | Uw all in one | Van Lasser tot Full Stack Developer en Ondernemer: Mijn intro

Van Lasser tot Full Stack Developer en Ondernemer: Mijn intro

Van Lasser tot Full Stack Developer en Ondernemer: Mijn intro

Introductie

Mijn naam is Tyas Lambrechts, een Full Stack Developer uit België met een grote passie voor het verkennen van nieuwe technologieën. Ik heb besloten om een ​​blog te beginnen om mijn verhaal te delen en te laten zien hoe ik blijf groeien. Wat ga je lezen op deze blog? Ik probeer jullie mijn verhaal te vertellen over hoe ik hier ben gekomen en hoe ik blijf groeien. Het spijt me op voorhand voor eventuele grammaticafouten,dit komt omdat ik niet super sterk ben in talen. Dit is mijn eerste post en ik begin hier. Maar in de komende tijd zal ik nieuwe berichten schrijven en proberen deze blog naar de wereld te delen. Ik hoop dat jullie me helpen om veel kijkers te bereiken en hen te laten voelen wat ik voel en samen te bereiken waar we voor vechten. Ik zal veel technische dingen schrijven op deze blog, maar er zullen ook andere dingen aan bod komen. Sommige blogposts zullen zelfs in het Engels geschreven worden.

Mijn achtergrond

Dus wie is deze man eigenlijk? Simpelweg, ik ben een man uit België die in 1995 is geboren. Als een trotse vader van twee prachtige kinderen begon ik mijn opleiding als lasser, maar mijn passie voor technologie bracht me naar de Karel de Grote hogeschool. Tijdens mijn 2,5 jaar durende studie in Multimedia Technologie heb ik waardevolle vaardigheden opgedaan, variërend van het aansturen van LED’s tot het ontwikkelen van games en 3D-modellen. Na mijn studie slaagde ik niet voor wiskunde en stopte ik met mijn opleiding. Maar nu heb ik deze terug opgepakt bij HoGent. Dit terwijl ik werk voor een prachtig bedrijf als Innovation crib.

Mijn passie voor technologie

Als Full Stack Developer heb ik een grote passie voor het ontwikkelen en verkennen van nieuwe technologieën. Ik ben begonnen als lasser en heb daarna 2,5 jaar gestudeerd aan Karel de Grote hogeschool als student in Multimedia technologie. Tijdens deze opleiding heb ik geweldige dingen geleerd, van het aansturen van LEDs tot het maken van games en 3D-modellen. In februari 2016 kreeg ik de kans om deel te nemen aan een .NET Bootcamp bij Team4Talent, wat me heeft gebracht waar ik nu ben. Mijn passie is om in de technologie van vandaag de manier te vinden om het de technologie van gisteren te maken. Ik ben trots en bescheiden, toegewijd, gedisciplineerd en impulsief, met veel grinta en inventiviteit.

Mijn persoonlijkheid en toekomstplannen

Enkele van mijn positieve eigenschappen zijn: gepassioneerd, nieuwsgierig, humoristisch, sociaal, trots, verantwoordelijk en best wel een losbol. Je kunt op me rekenen! Ik hou van teamwork, vriendschap en een lach. In mijn vrije tijd heb ik verschillende hobby’s, waaronder korfballen en gamen. Soms probeer ik zelfs te streamen op twitch om in contact te komen met andere mensen en hen te vermaken. Ik hou van reizen, netwerken en quality time met vrienden en familie. Inmiddels ben ik ook papa van twee prachtige kinderen en heb ik in 2020 mijn eigen zaak opgestart genaamd Elty. Deze zaak hoop ik in de toekomst uit te breiden, maar voor nu neem ik het stap voor stap.
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *